Ловни полуавтомати Retay

Ловни полуавтомати Retay

ОФИЦИАЛЕН ВНОСИТЕЛ ФИРМА ПРИЦЕЛ ЕООД

ПРЕДСТАВЯ:

 

ЛОВНО ГЛАДКОЦЕВНО ОРЪЖИЕ „ RETAY ARMS”

         

КОГАТО ЕДНА МЕЧТА СЕ СБЪДВА”

 

 

Фирма „ Retay” е създадена през 2006 година,с нелеката мисия и мечтата да поставят нов стандарт за високи постижения в турската огнестрелна индустрия. Днес,10 години по-късно „ Мечтата се сбъдва” .

Фирма „Retay” си извоюва солидна репутация в световен мащаб с иновативен дизайн,качествено производство и висок стандарт при избора на материали в индустриален аспект. Тяхната главна мисия е да инвестират непрекъснато в бъдещия си растеж като произвеждат най-добрите,най-красивите и най-висококачествените огнестрелни оръжия в света.

Техните оръжия са проектирани и произведени от най-модерните съвременни техники,машини и суровини. Те избират динамични,квалифицирани групи,включващи талантливи екипи от дизайнери,инженери и занаятчии,които стоят гордо зад производство от Световна класа.

Фирма „ Retay” следи производството си и ангажимента си за високо качество като прилага строги мерки в индустриалните процеси за контрол на качеството,които включват константен надзор над производството и редовно тестване по време на всички фази на процеса.

Абсолютно всички етапи по проектиране,производство и сглобяване се извършват в техния завод в град Коня, разположен в централната част на Турция.Това, което им гарантира пълен контрол върху всички извършващи се процес,както и възможност бързо да отговарят на нуждите на техните клиенти е че при тях изпълнителното ръководство,дизайнерския отдел,производствения отдел и инженерните спецификации се намират в една сграда.Поредното доказателство че фирма „ Retay” държи да има очи за всичко и поглед отворен към бъдещето.”Retay” уважава и цени своите клиенти,търсейки тяхната оценка и мнение за развитие,иновативност и бъдещи проекти.

За Ловния сезон 2018, Ви представяме най-новите модели ловно гладкоцевно оръжие „ Masai Mara” с Inertia Plus Locking System ,чийто дебют беше на Ловното изложение в Германия , март 2018 година.

 

Пушките пристигат в луксозен черен куфар в комплект с масло, шокове-5бр., бутафорен патрон, антапки ,пластини за нагласяне ъгъла на приклада,ключ за куфара.


Гаранция на ловни полуавтомати Retay : 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ!

 


ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛИТЕ „MASAI MARA”:

 

 

1.      REMOVABLE TRIGGER SYSTEMсобствена демонтируема спускова система,която се сваля с един бутон. Лесна поддръжка и безопасно съхранение.

2.      INERTIA PLUS LOCKING SYSTEMИнерционен затвор усъвършенстваната система на Bruno Civolani, която означава „ плаващ затвор”. Masai Mara е в състояние бързо да презарежда дори и най-леките патрони кал.12.Системата работи безотказно,гарантира заключване на болта.

3.      EASY LOAD Приемника е снабден  с широка ознамерена дръжка за зареждане и освобождаване на болта,както и скосен зареждащ отвор.Осигурява лесна работа дори и с ръкавици.

4.      MARA BALANCEDВсички компоненти на моделите Masai Mara, са конструирани така че тя да е лека,прикладва се лесно,без силен откат,сравнение с други подобни пушки. Изключително универсална пушка подходяща за лов,спортна стрелба и развлечение.

5.       STEEL  SHOT – Masai Mara цевта е предназначена за употреба както с оловни така и стоманени съчми.

6.      1500 BAR -  Подложена на тест за издръжливост с боеприпаси с налягане над 1500bar.

7.      TRIGGER SAFETY SYSTREM Цялата спускова група се сваля бързо чрез натискане на бутон.Спомага за безопасно съхранение и бързо почистване.

8.      REMOVABLE EJECTOR – Masai Mara,разполага със собствена демонтируема ежекторна система.Тази иновация маркира края на тромавия традиционен ежектор. Този е лесен за разглобяване и почистване ако е необходимо.

 

9.      MARAPRO CHOKE Техен собствен патент за взаимнозаменяеми шокове,които чрез минимално триене да постигат по-висока скорост на съчмите.

 

10.  MARA BORED BARREL-  Masai Mara,идва със стандартна прецизно пробита Marabored цев. Тя е проектирана,така че да вие  комфортно да стреляте с леки и тежки боеприпаси.

 

11.  SOFT TOUCH -   Този специален тип анодизиран „финиш” се използва при стандартни модели,които не отразяват светлината,лесно се почистват,предпазват от корозия,носят луксозно усещане.
https://www.youtube.com/watch?v=cbVn9nEnygk


https://www.facebook.com/retayarms/videos/888100888016445/https://www.youtube.com/watch?v=h-EIp2PM-WI


Сравни продукт (0)


Ловен полуавтомат Retay,model "Masai Mara Adventure" (ПВЦ)

Ловен полуавтомат Retay,model "Masai Mara Adventure" (ПВЦ)

Ловен полуавтомат Retay,model "Masai Mara Adventure" (ПВЦ) 5 ГОДИНИ ГА..

1,525.00 лв.

Ловен полуавтомат Retay,model "Masai Mara Dark Black" (дърво)

Ловен полуавтомат Retay,model "Masai Mara Dark Black" (дърво)

Ловен полуавтомат Masai Mara Dark Black  (дърво)5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ..

1,675.00 лв.

Showing 1 to 2 of 2 (1 Pages)