Категории

Jahti Jaht

Ловен комплект Jahti Jakt Clasic

Код на продукта:  
398.00 лв.

Крайна цена с ДДС:

Размер:  
Таблица с размери


Детайли
Ловен комплект " Jahti Jakt", модел " Classic"
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!
Ловният комплект ( яке и панталон) са с Air-Tex Membrane, УКК ципове,дишаща мембрана,Дрехите са с подплата,тип "мрежа" която ви помага да не се изпотявате/ Общо: 14 джоба,. Джобовете вътре са пригодени с място за патрони.Панталонът е с висока талия и ластик за по -голямо удобство и защита на кръста. Панталоните имат копчета, за да може да се носят и с тиранти. Платът от който е изработен панталонът и якето е безшумен,благодарение на технологията която се използва - неламинирана Air-Tex membrane.

Ловният комплект идва с включен бонус пакет. Не се заплаща отделно. Обявената цена в сайта е за комплекта и бонус пакета заедно.


ОРЪЖЕЙНИ МАГАЗИНИ ПРИЦЕЛ, официален вносител на Ловни пушки, ловни патрони, дрехи, оптически уреди, аксесоари, обувки, пълната гама от продукти за Лов, Оръжие, Спорт.
Items purchase from an individual seller are neither refundable nor exchangeable. If you are not happy with your item, you may resell the item without commission. The item will be relisted at the purchase price and only a handling fee will be deducted.