Категории

Rossler Waffen KEG

Ловна карабина Titan 6 Standart

Код на продукта:  
2 345.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Детайли
Ловна карабина Titan 6 Standart,  в калибър:308Win,61см и 56см дължина на цевта , с фосфоресциращи мерни прибори
Ловна карабина Titan 6 Standart, в калибър : 30-06,61 см и 56см дължина на цевта,с фосфоресциращи мерни прибори
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!

Австрийската фирма " Rossler Waffen KEG" преди 5 години започна производството на модулна карабина " Titan".Едно оръжие с взаимнозаменяеми цеви за патрони с различен калибър.Цевната кутия е изработена от лек и здрав алуминий.В конкретния случай това е оправдано,защото при системата с надлъжно плъзгащ се затвор цевната кутия не е подложена на значителни динамични натоварвания при изстрела.За сметка на това затворната група,която непосредствено взаимодейства с цевта , е изработена с резерв на здравина - заключването се осъществява с шест/три бойни упора,разположени в два/един реда.Ъгълът на завъртане на затвора е само 60 градуса,тоест по скорост на презареждането "Титан" може да си съперничи с  Блазер R-93 и R8.Другото предимство е олекотената цевна кутия.Тя е позволила създаването на надеждна карабина с тегло ненадвишаващо 3кг.За прецизно лягане на цевта в полуложата австрийската фирма са използвали "легло" от синтетична смола - Glass Beding.Прикладът е изработен от орехова дървесина с пистолетна ръкохватка и буза.Има вариант за левичари.

Смяната на цевта не отнема много време ( средно около 3 мин. в полеви условия).Цевите на австрийските карабини са изработени с метода на студеното коване.Дължина на цевите за "къса" затворна група (.223Rem.,.243Win..,25-06,308Win.,30-06Spr..,9.3x62) e 560mm при обща дължина на карабината от 1080мм.Дължината на цевите "магнум" (7mm Rem.Mag.,300Win.Mag.,8x68S,) е 610мм при обща дължина 1130мм.Rossler Waffen  гарантира групираност на стрелбата не по-голяма от 1 ъглова минута,но на практика резултатът е значително по-добър.

В пределите на една група патрони няма необходимост при смяната на цевта да се сменят затворът и пълнителят.Върху тялото  на пълнителя са посочени видовете патрони,с които може да бъде зареждан.Пълнителите са сменяеми,за 3 патрона.Отделно се продават и пълнители за 5 патрона.

Върху карабините са монтирани регулируеми механични мерник и мушка ,но може да се постави и оптика.Отделно се продават монтажи с бързо сменяеми пръстени с диаметър 1 инч или 30мм, а също и планки за тип "Уивър",зависимост от избрания от ловеца оптичен мерник,включително нощен.

Първоначално лекият спусък тип "шнелер" е бил опция,но сега тази необходима за високоточната стрелба функция  за регулиране на ударно-спусковия механизъм присъства във всички модели.Бутонят на предпазителя е класически тип "плъзгач", има две позиции и е разположен върху ръкохватката.Оръжието може да използва за всякакъв вид лов,като се променят цевите и патроните.Маркировката Special Edition  върху цевите означава,че всяка цев е преминала подбор за точност и гарантирано прави групи от необходимите параметри.ОРЪЖЕЙНИ МАГАЗИНИ ПРИЦЕЛ, официален вносител на Ловни пушки, ловни патрони, дрехи, оптически уреди, аксесоари, обувки, пълната гама от продукти за Лов, Оръжие, Спорт.
Items purchase from an individual seller are neither refundable nor exchangeable. If you are not happy with your item, you may resell the item without commission. The item will be relisted at the purchase price and only a handling fee will be deducted.