Категории

Ballistol

Смазкa Препарат за почистване на супресори Ballistol 500 мл - BALLISTOL SILENCER CLEANER 500 ml

Код на продукта:  
24.50 лв.

Крайна цена с ДДС:Детайли
Смазкa Препарат за почистване на супресори Ballistol 500 мл - BALLISTOL SILENCER CLEANER 500 ml
Бърза поръчка
Не е нужна регистрация. Въведи само телефонен номер и ние ще ви се обадим!
Изключително полезен и ефективен почистващ препарат за супресори от немския производител Балистол, който автоматично неутрализира остатъците от нагара. С препарат за почистване на супресори Ballistol 500 мл можете лесно да почистите и тези супресори, които не могат да бъдат разглобени. Препаратът за почистване на супресори Ballistol 500 мл е течен разтвор, който се нанася или изсипва част от него в супресора, в зависимот от това дали супресорът е разглобен или не. При нормално замърсени супресори, остатъците от горенето се разтварят и отделят за около 2 часа киснене, докато при силно замърсяване, времето за действие на препарата за почистване на супресори Ballistol 500 мл може да бъде увеличено до 24 часа. Препаратът за почистване на супресори Ballistol 500 мл се състои от повърхностно активни вещества, нежен е към материалите и не съдържа киселини и странични миризми. След като мръсотията и нагарът се отложат и разградят, препарат за почистване на супресори Ballistol 500 мл си променя цвета, с което показав, че цикълът е приключил.


ОРЪЖЕЙНИ МАГАЗИНИ ПРИЦЕЛ, официален вносител на Ловни пушки, ловни патрони, дрехи, оптически уреди, аксесоари, обувки, пълната гама от продукти за Лов, Оръжие, Спорт.
Items purchase from an individual seller are neither refundable nor exchangeable. If you are not happy with your item, you may resell the item without commission. The item will be relisted at the purchase price and only a handling fee will be deducted.