Ловни полуавтомати Retay

Ловни полуавтомати Retay

ОФИЦИАЛЕН ВНОСИТЕЛ ФИРМА ПРИЦЕЛ ЕООД

ПРЕДСТАВЯ:

 

ЛОВНО ГЛАДКОЦЕВНО ОРЪЖИЕ „ RETAY ARMS”

         

КОГАТО ЕДНА МЕЧТА СЕ СБЪДВА”

 

 

Фирма „ Retay” е създадена през 2006 година,с нелеката мисия и мечтата да поставят нов стандарт за високи постижения в турската огнестрелна индустрия. Днес,10 години по-късно „ Мечтата се сбъдва” .

Фирма „Retay” си извоюва солидна репутация в световен мащаб с иновативен дизайн,качествено производство и висок стандарт при избора на материали в индустриален аспект. Тяхната главна мисия е да инвестират непрекъснато в бъдещия си растеж като произвеждат най-добрите,най-красивите и най-висококачествените огнестрелни оръжия в света.

Техните оръжия са проектирани и произведени от най-модерните съвременни техники,машини и суровини. Те избират динамични,квалифицирани групи,включващи талантливи екипи от дизайнери,инженери и занаятчии,които стоят гордо зад производство от Световна класа.

Фирма „ Retay” следи производството си и ангажимента си за високо качество като прилага строги мерки в индустриалните процеси за контрол на качеството,които включват константен надзор над производството и редовно тестване по време на всички фази на процеса.

Абсолютно всички етапи по проектиране,производство и сглобяване се извършват в техния завод в град Коня, разположен в централната част на Турция.Това, което им гарантира пълен контрол върху всички извършващи се процес,както и възможност бързо да отговарят на нуждите на техните клиенти е че при тях изпълнителното ръководство,дизайнерския отдел,производствения отдел и инженерните спецификации се намират в една сграда.Поредното доказателство че фирма „ Retay” държи да има очи за всичко и поглед отворен към бъдещето.”Retay” уважава и цени своите клиенти,търсейки тяхната оценка и мнение за развитие,иновативност и бъдещи проекти.

За Ловния сезон 2018, Ви представяме най-новите модели ловно гладкоцевно оръжие „ Masai Mara” с Inertia Plus Locking System ,чийто дебют беше на Ловното изложение в Германия , март 2018 година.

 

Пушките пристигат в луксозен черен куфар в комплект с масло, шокове-5бр., бутафорен патрон, антапки ,пластини за нагласяне ъгъла на приклада,ключ за куфара.


Гаранция на ловни полуавтомати Retay : 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ!

 


ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛИТЕ „MASAI MARA”:

 

 

1.      REMOVABLE TRIGGER SYSTEMсобствена демонтируема спускова система,която се сваля с един бутон. Лесна поддръжка и безопасно съхранение.

2.      INERTIA PLUS LOCKING SYSTEMИнерционен затвор усъвършенстваната система на Bruno Civolani, която означава „ плаващ затвор”. Masai Mara е в състояние бързо да презарежда дори и най-леките патрони кал.12.Системата работи безотказно,гарантира заключване на болта.

3.      EASY LOAD Приемника е снабден  с широка ознамерена дръжка за зареждане и освобождаване на болта,както и скосен зареждащ отвор.Осигурява лесна работа дори и с ръкавици.

4.      MARA BALANCEDВсички компоненти на моделите Masai Mara, са конструирани така че тя да е лека,прикладва се лесно,без силен откат,сравнение с други подобни пушки. Изключително универсална пушка подходяща за лов,спортна стрелба и развлечение.

5.       STEEL  SHOT – Masai Mara цевта е предназначена за употреба както с оловни така и стоманени съчми.

6.      1500 BAR -  Подложена на тест за издръжливост с боеприпаси с налягане над 1500bar.

7.      TRIGGER SAFETY SYSTREM Цялата спускова група се сваля бързо чрез натискане на бутон.Спомага за безопасно съхранение и бързо почистване.

8.      REMOVABLE EJECTOR – Masai Mara,разполага със собствена демонтируема ежекторна система.Тази иновация маркира края на тромавия традиционен ежектор. Този е лесен за разглобяване и почистване ако е необходимо.

 

9.      MARAPRO CHOKE Техен собствен патент за взаимнозаменяеми шокове,които чрез минимално триене да постигат по-висока скорост на съчмите.

 

10.  MARA BORED BARREL-  Masai Mara,идва със стандартна прецизно пробита Marabored цев. Тя е проектирана,така че да вие  комфортно да стреляте с леки и тежки боеприпаси.

 

11.  SOFT TOUCH -   Този специален тип анодизиран „финиш” се използва при стандартни модели,които не отразяват светлината,лесно се почистват,предпазват от корозия,носят луксозно усещане.
https://www.youtube.com/watch?v=cbVn9nEnygk


https://www.facebook.com/retayarms/videos/888100888016445/https://www.youtube.com/watch?v=h-EIp2PM-WI


Сравни продукт (0)


Ловен полуавтомат Retay,model "Masai Mara Adventure" (ПВЦ)

Ловен полуавтомат Retay,model "Masai Mara Adventure" (ПВЦ)

ЛОВЕН ПОЛУАВТОМАТ MASAI MARA ADVENTURE 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ!!!кал.12/76дъ..

1,525.00 лв.

Ловен полуавтомат Retay,model "Masai Mara Dark Black" (дърво)

Ловен полуавтомат Retay,model "Masai Mara Dark Black" (дърво)

Ловен полуавтомат Masai Mara Dark Black  (дърво)5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ..

1,675.00 лв.

Showing 1 to 2 of 2 (1 Pages)